Pusi.ro este un site ce pune confidentialitatea vizitatorilor si siguranta datelor afisate pe site pe primul loc, de aceea politica noastra de termeni si conditii a fost elaborata de catre cei mai buni specialisti. Aceasta poate fi consultata in randurile de mai jos, pe care va rugam sa le consultati cu mare atentie.

Vom considera acceptata politica de termeni si conditii in momentul in care veti accesa alte pagini ale site-ului.

Informatiile pot fi utilizate fara nicio restrictie numai pentru uzul propriu. Este insa strict interzisa utilizarea acestora in scop comercial, fie ca aceasta se realizeaza in mediu offline sau virtual sau prin trunchiere, copiere, reformulare, reinterpretare, etc.

Singura exceptie de la aceasta regula o reprezinta un acord scris din partea echipei de conducere a site-ului.

Informatiile nu sunt insa asociate niciunui caz particular. Acestea sunt de uz larg, general, iar daca doriti sa le folositi in cazuri particulare va recomandam sa va adresati unor specialisti in domeniu, ce va vor ajuta cu cele mai potrivite sfaturi.

Echipa manageriala si de redactori a site-ului pusi.ro nu isi asuma sub nicio forma corectitudinea informatiilor de pe site si nici daca acestea sunt adevarate sau nu, astfel incat acestia nu pot fi trasi la raspundere in cazul aparitiei unor daune, indiferent de momentul aparitiei acestora.