locul ideal pentru prima intalnire

Prima intalnire este unul dintre lucrurile cele mai importante din viata unui cuplu. O impresie gresita nu va face decat sa ne ruineze sansele unei relatii ulterioare, iar acest lucru trebuie evitat cu orice pret.

Orice element prezinta o importanta deosebita: aranjarea parului, tinuta, parfumul pe care il vom alege, subiectele de discutii, dar ceea ce ne va da cele mai mari batai de cap este locul unde vom merge.

Prima intalnire are nevoie de o doza mare de magie, care sa creeze un mediu romantic si sa ofere senzatia unor „fluturi in stomac”.

Prima intalnire este preludiul unei relatii reusite

Cinematograful nu mai reprezinta de mult o optiune, deoarece nu ne va permite sa ne cunoastem mai bine si sa purtam o discutie pe indelete. In plus, exista riscul ca nepotrivirile de caracter sa iasa imediat in evidenta (spre exemplu unul dintre parteneri poate sa rada la un film de groaza sau sa fie „lasat rece” de o comedie romantica).

Nici vizionarea unui film in propriul camin nu este o alegere, deoarece la o prima intalnire nu ne cunoastem deloc partenerii si riscam ca dupa aceasta vizita sa ne trezim cu casa golita de valori.

O plimbare sau un picnic in parc sunt insa evenimente unde vom putea discuta in liniste si ne vom fi in masura sa ne cunoastem mai bine. In plus, o prima intalnire intr-un parc ne va scuti si de acele momente penibile de tacere (ce sunt inevitabile) deoarece peisajul superb si aerul curat reprezinta portitele ideale de scapare in asemenea situatii.

Picnicul este un loc unde vom putea merge sa discutam

Picnicul reprezinta si solutia ideala in cazul in care bugetul nostru este limitat, deoarece gustarea va fi frugala si va fi pregatita pe loc. Acesta poate fi si momentul in care ne-am putea impresiona partenerul cu talentul nostru gastronomic.

Expozitiile sau o galerie de arta sunt locurile unde sufletul va fi eliberat, iar sentimentele se vor manifesta fara nicio ingradire. O prima intalnire la un muzeu ne va pune la dispozitie o gramada de lucruri de comentat si de dezbatut si va fi locul unde vom fi in masura sa ne cunoastem cat mai bine.

Parcul de distractii reprezinta o varianta potrivita pentru persoanele cu un surplus de adrenalina. Variantele de distractie sunt multiple, dar este important sa nu ne lasam furati de peisaj si sa ne negliam partenerul.

Shopping-ul este o activitate ce pare plictisitoare si obositoare, dar o sesiune de cumparaturi poate dezvalui foarte multe despre gradul de compatibilitate al unui cuplu. Putem astfel afla mai multe lucruri despre gusturile partenerului, despre starea materiala sau daca acesta prezinta tendinte de a economisi banii sau daca este risipitor.

Evenimentele sportive sunt atractive, iar faptul ca partenerul nostru impartaseste aceleasi pasiuni cu noi este foarte important, dar galagia de pe un stadion sau dintr-o sala de sport fac imposibil un minim de conversatie.

Spectacolele de comedie par o varianta buna pentru o prima intalnire dar trebuie sa tineam seama ca atmosfera creeata s-ar putea mentine in mod fortat si dupa terminarea spectacolului.