cele mai bune locuri de intalnire

Cariera ocupa primul loc in viata romanilor, dar acest lucru poate avea si efecte neplacute. Situatia noastra va fi destul de sensibila in momentul in care vom constata ca am ajuns la o varsta inaintata si nu avem inca un partener alaturi de care sa ne petrecem restul vietii.

Desi internetul a devenit o prezenta de care cu greu ne putem lipsi, mentalitatea (inca) invechita a romanilor ne indeamna sa nu folosim foarte mult site-urile matrimoniale online din cauza pericolelor de care ne putem lovi.

Partenerii nu sunt greu de gasit

Cum trebuie insa sa procedam pentru a ne gasi partenerul visurilor? Unde trebuie sa mergem, tinand cont de varsta noastra? Acestea sunt intrebarile la care este necesar sa raspundem, dar nu totul este asa de negru pe cate ne putem inchipui.

O mare parte a romanilor au un abonament la sala. Mediul placut ne ofera posibilitatea de a ne intretine tonusul fizic, dar acest lucru poate fi folosit la fel de bine ca un mediu in care ne putem intalni partenerul.

Lucrurile pot merge foarte bine daca optam pentru un trainer specializat, deoarece ne putem gasi astfel usor un „partener de suferinta” cu care sa socializam.

Cursurile reprezinta un izvor de nepretuit in momentul in care ne dorim un partener. Pe langa faptul ca putem invata anumite lucruri care ne fac placere, participantii se inscriu in numar destul de mare, discutiile se leaga cu multa repeziciune, iar propunerea de a iesi la o cafea va veni aproape firesc.

Desi petrecerile cu prietenii pot fi mediul ideal unde ne putem cunoaste partenerii acest lucru nu este asa cum pare. Cercul nostru de prieteni va ramane mereu acelasi, iar sansele aparitiei unor oameni necunoscuti sunt aproape nule.

Locurile ideale pentru a ne cunoaste partenerii sunt cele linistite

Muzeele si bilbiotecile sunt locuri linistite unde putem intalni oameni ce impartasesc aceleasi pasiuni ca ale noastre. Discutiile se vor infiripa cu mare usurinta, datorita faptului ca vom putea schimba pareri asupra operelor de arta vizitate iar aceste discutii pot continua si in afara muzeului.

Barurile si restaurantele ne pot oferi anumite oportunitati, dar acestea sunt destul de limitate. Cei ce trec pragul acestor locuri de distractie vin pentru a se distra, iar muzica tare ne va impiedica sa purtam o discutie serioasa.

Vacantele sunt insa locurile clasice unde putem intalni foarte multi oameni. Mediul relaxat, valurile marii sau culmile inzapezite ale muntilor vor oferi tuturor o stare de relaxare ce faciliteaza comunicarea si schimbul impresiilor.

Discutiile vor incepe aproape firesc, datorita schimbului de informatii asupra obiectivelor turistice, ale celui mai bun restaurant sau al programului telecabinei.

Conferintele sau evenimentele de business reprezinta un adevart „filon de aur” pentru cei ce sunt in cautarea unui partener. Ambientul placut si interesele comune vor pune oamenii in contact, iar discutiile de afaceri vor fi imbinate usor la o cafea cu cele personale.

Chiar si un animal de companie este un atu atunci cand dorim sa cunoastem mai multa lume. Este suficient sa iesim seara sa plimbam cainele iar discutiile se vor lega usor.