tinuta pentru prima intalnire

Prima intalnire este esentiala in cazul in care dorim sa intalnim un nou partener. Impresia pe care o lasam viitorului partener este esentiala, iar fiecare aspect trebuie sa fie pregatit cat mai bine.

Este important sa ne alcatuim din timp o lista cu subiectele pe care le vom aborda, sa ne aranjam barba si parul iar tinuta trebuie sa fie impecabila, fie ca vorbim despre pantofi sau despre alte articole de imbracaminte.

Prima intalnire este cel mai important moment al unei relatii

Problemele apar in momentul in care vom cauta cea mai potrivita tinuta pentru prima intalnire. Este unanim recunoscut faptul ca barbatii au mari dificultati in a alege tinutele a asorta culorile, iar intrebarile de tip „eu ce sa port in aceasta seara pentru prima intalnire” sunt destul de des intalnite si ne pot aduce cu usurinta in pragul unor crize nervoase.

Pentru a fi siguri ca vom alege cea mai potrivita tinuta este necesar sa ne intrebam pentru inceput unde vom merge.  Vom cina la un restaurant elegant sau vom merge la teatru? Este un picnic, o plimbare in parc sau cu bicicleta sau ne vom intalni cu niste prieteni?

Odata ce am stabilit detaliile de mai sus putem sa trecem la pasul urmator, acela de a alege o tinuta potrivita pentru prima intalnire.

Paradoxal, evenimentele de gala sunt acelea ce nu vor pune probleme deosebite in alegerea tinutei. In cazul in care dorim sa petrecem o seara minunata la opera sau la teatru ne vor fi suficiente o camasa eleganta de culoare deschisa (culoarea alba este o alegere excelenta), la care vom asorta o pereche de pantaloni kaki si un sacou.

Ce vom purta la un eveniment de gala?

Pantofii potriviti in asemenea situatii vor fi cei de culoare maro. Negrul este o culoare mult prea sobra, iar pantofii lacuiti trebuie evitati deoarece nu vor fi cei mai potriviti pentru un eveniment cultural.

Unul dintre primele elemente ale tinutei ce vor iesi in evidenta sunt pantofii, asadar este important ca acestia sa arate impecabil.

Daca ne dorim o tinuta eleganta ce va iesi cu siguranta in evidenta putem opta pentru o batista de matase alba ce va fi purtata in buzunarul de la piept. In cazul in care aceasta va fi asortata cu un ceas elegant de marca, tinuta noastra va deveni irezistibila si va face eroul serii.

Evitati butonii si cravata, deoarece acestea nu sunt potrivite pentru evenimentele elegante. Daca totusi doriti sa purtati ceva la gat este indicat un papion de culoare neagra.

Intalnirile casual sunt cele mai usor de abordat. Un tricou elegant, o pereche de pantofi sport sau jeansi inchisi la culoare sunt o alegere ideala iar acest lucru are rolul de a ne scoate in evidenta si silueta.

Atentie, in cazul in care vom opta pentru tricouri acestea nu trebuiesc bagate in pantaloni. Vom face insa acest lucru in momentul in care vom purta obiecte vestimentare ce au nasturi.

Nu cred ca mai este cazul sa subliniez ca hainele trebuie sa fie impecabile. Acestea vor fi curate si calcate in orice situatie.