site-uri matrimoniale

Prezenta pe un site de matrimoniale a devenit o obisnuinta pentru o mare parte a romanilor. Viata agitata, serviciul stresant ce ne ocupa tot timpul si problemele cotidiene ne impiedica sa ne gasim jumatatea, iar mediul online a devenit astfel singura posibilitate de a ne gasi un partener.

Nu este insa suficient sa avem un profil complet si o poza excelenta pe un site de matrimoniale. Acestea ne pot aduce mai multi vizitatori, insa o relatie este bazata pe comunicare iar aceasta trebuie sa respecte anumite reguli.

Discutiile trebuie sa fie cat mai variate

Acestea vor evita sabloanele clasice si vor fi constructive, pentru a atrage atentia partenerului si a ne scoate in evidenta.

Primul lucru pe care este necesar sa il facem in momentul in care vom aborda o femeie un un site de matrimoniale este sa evitam o atitudine agresiva sau foarte defensiva. Aceasta nu va face decat sa indeparteze potentialele partenere deoarece creeaza impresia unui tip de barbat greu abordabil.

Folosirea unui limbaj decent si respectuos are un rol important intr-o relatie. Nu este necesar sa folosim limbajul unui gentleman si nu este necesar si nici sa exageram cu complimentele, deoarece putem lasa impresia unui om fals ce va face tot posibilul sa isi atinga scopurile.

Un limbaj agresiv sau o atitudine misogina nu ne va aduce decat dezavantaje si trebuie sa tinem seama de faptul ca o atitudine proasta in fata unei femei se va propaga foarte repede in mediul online.

Este foarte bine stiut ca femeile pretuiesc in mod deosebit barbatii hotarati, romantici si inteligenti, asadar trebuie sa fim atenti ca mesajele noastre sa fie scrise corect din punct de vedere gramatical si sa fie inteligibile.

Comportamentul pe un site de matrimoniale trebuie sa fie decent

Este important insa sa ne controlam comportamentul si sa nu fim agresivi in ceea ce priveste numarul de mesaje si continutul acestora, deoarece am putea fi interpretati ca disperati si ca o persoana ce hartuieste femeile.

Acest lucru nu va face decat sa ne afecteze sansele unei relatii viitoare, pentru ca nu vom mai beneficia de suficient credit din partea potentialelor partenere.

Este important sa cunoastem si temele de discutie preferate de femei, deoarece acestea vor fi mult mai deschise sa dezvolte anumite subiecte de discutie.

Acestea nu vor fi abordate foarte direct. Este importanta o scurta introducere in care se ne prezentam (daca suntem la prima intalnire) sau in care sa recapitulam discutia purtata la intalnirea precedenta si sa ne interesam de starea femeii cu care ne intalnim.

Aspiratiile si dorintele viitoare sunt subiecte ce pot fi dezvoltate extraordinar de usor, la fel ca si amintirile din copilarie sau din tinerete. Acestea din urma au avantajul de a creea o atmosfera plina de amintiri, datorita carora comportamentul femeii va deveni mult mai maleabil.

Muzica, cartile si calatoriile sunt subiecte pe marginea carora se poate discuta foarte mult. Este important sa aflam care sunt cartile si muzica favorite ale celei de langa noi, pentru a ne putea manifesta acordul asupra acestora.